Support

Support & Service

Advies, ondersteuning en tips van ervaren website makers bij het opzetten van jouw eigen portfolio website. Alles om jouw mooiste werk en projecten online te laten zien en verkopen.

Veelgestelde vragen

Ja zeker! Wij vinden dat iedere ondernemer zijn eigen online podium moet hebben. Wij installeren voor jou een eigen maatwerk WordPress installatie op een eigen webhosting. Zolang je van ons platform gebruik maakt zullen wij jouw website up-to-date houden en steeds uitbreiden met nieuwe functionaliteiten en slimmigheden. Na de betaling van de eerste 12 termijnen is de website jouw eigendom. Dus niet zoals bij veel website builders dat je de website alleen kunt gebruiken tijdens je contract.

Bij ons geen contracten of moeilijk gedoe. Je kunt maandelijks opzeggen en wij helpen je dan ook om de WordPress installatie naar een eigen hosting omgeving te verplaatsen. Uiteraard ga je hierna niet meer profiteren van de updates en onze geweldige service. Wij zijn ervan overtuigd dat je niet meer anders wilt!

Er zijn geen limieten in het aanmaken van het aantal pagina’s, projecten of foto’s. Alleen wanneer je website vaak bezocht wordt en grote hoeveelheden data gebruikt kan het nodig zijn de website naar een groter webhosting pakket te verplaatsen. Hieraan kunnen extra kosten zitten.

Wanneer je nog geen duidelijke huisstijl kleuren hebt vastgelegd. Of het gewoon lastig vind deze te customizen en passend te maken in de gewenste website template kijkt een van onze vormgevers graag met je mee. Onze vormgever kan je adviseren over de kleuren en helpen dit in te stellen op jouw website. Wanneer er eventueel maatwerk voor nodig is om jouw template helemaal naar wens te maken, is ook dit geen probleem. 😁

Ja, met de verhuistoken kunnen wij de domeinnaam voor je verhuizen en koppelen aan je portfolio website. Je kunt ook de domeinnaam laten bij je huidige registrar en het A-record verwijzen naar onze server.

Je zit niet vast aan een overeenkomst. 👍 Bij ons betaal je altijd voor de volgende maand. Wanneer je wilt stoppen met jouw website of wilt verhuizen dan kan dit direct geregeld worden.

Of je al veel ervaring hebt met het opzetten en positioneren van een eigen website of wanneer dit de eerste keer is, wij geven alle support die je nodig hebt. Sterker nog, je zult één vaste digital consultant als contactpersoon toegewezen krijgen. Deze kan je ondersteunen zowel strategisch, technisch als op het gebied van online marketing en content.

Bij al onze pakketten heb je de beschikking over één eigen domein (staat op jouw naam bij de SIDN) en een eigen webhosting 5 GB schijfruimte en 10 GB dataverkeer. Ook verzorgen wij graag je e-mail via Microsoft Office 365, dan heb je het echt goed geregeld!

De kosten hiervan zijn:

  • €15,- per jaar voor een .nl domeinnaam
  • €175,- per jaar voor jouw eigen webhosting
  • €5,60 per maand voor één e-mailadres en eenmalig €75 instelkosten

Bij het pakket “Portfolio Professional” zitten de domeinnaam en hosting kosten verwerkt in het maandtarief. Je krijg dan ook één Microsoft 365 Business Basic (Outlook) pakket met e-mailadres bijvoorbeeld info@jouwdomein.nl. Je kunt ook voor € 5,60 per e-mailadres per maand uitbreiden.

Verder worden alle formulieren op je website met de e-mailbezorgservice van Postmark verzonden. Geen zorgen meer of je mails wel netjes in de inbox zijn beland.

Heb je nog geen logo of huisstijl dan kunnen onze logo ontwerpers een mooi logo voorstel voor je maken. Kijk voor meer informatie over het laten maken van een logo of huisstijl op onze website logomaken.nl.

Ja, je kunt makkelijk via onze configurator een template kiezen en het lay-out zelf aanpassen qua kleur, lettertype en het formaat van de teksten. Hierna kun je de website vullen met foto’s en teksten. Wanneer je jouw portfolio website gevuld hebt met content, is het mogelijk om een andere of nieuwe template te kiezen. Hiervoor is echter wel een data migratie van de content nodig, of je moet zelf handmatig de content overzetten in het CMS. Voor een data migratie van de content naar een nieuwe template zal wel eenmalig € 300,- aan kosten in rekening gebracht worden. Ook is het mogelijk om maatwerk te laten ontwikkelen door onze developers.

Niet gevreesd! Wij zorgen ervoor dat jij uiteindelijk 100% tevreden bent met het eindresultaat. Ongelimiteerd aanpassingen en perfectioneren totdat jij tevreden bent.


Voor contact of vragen...

0316 234 123

of mailen naar
info@mostvalue.nl

100+ websites

Wij hebben al 15+ jaar ervaring in het maken van maatwerk websites.


Jouw mooiste werk online

Kies eenvoudig een template, kleur, lettertype en begin direct.


Snel en schaalbaar

Je kunt direct online, altijd up-to-date en maatwerk blijft mogelijk.


Persoonlijke support

Één aanspreekpunt die je helpt bij het opzetten, totdat jij tevreden bent.

Klanten geven ons een 9.6/10 uit 15 beoordelingen

"Erg fijn werken! reageren snel en duidelijk. Binnen één dag stond mijn portfolio website al klaar om mijn projecten te verzamelen en plaatsen. Erg blij met het resultaat, ik wist ook vooraf al precies hoe het ging worden."

Mark Boereboom

Eigenaar Kitchenpods.nl

Jouw mooiste werk online presenteren?

Wij begeleiden je stap voor stap naar de ideale portfolio website.

Ook een eigen portfolio website?

Stuur een berichtje