Inspiratie

Zet jezelf in de spotlights!

Over jezelf en over je eigen werk schrijven kan soms best ongemakkelijk zijn. Wees niet bescheiden en zet jezelf en je gemaakte werk in de spotlights!


Zet jezelf in de spotlights!

Alle aandacht op jouw mooiste werk

Terwijl je aan je portfolio aan het werken bent kan het best lastig zijn om over je eigen werk of over je eigen talent te praten/schrijven. Bedenk voor jezelf een format waarin je over jouw projecten/werk gaat schrijven. Probeer jezelf ook zoveel mogelijk tijdens het schrijven in je lezer te verplaatsen. Vraag ook aan andere in jouw omgeving die je goed kennen of mensen waarmee je hebt samengewerkt wat zij van jou en jouw werk vinden. Dit is niet alleen heel waardevol en leuk om terug te horen, maar dit kun je ook goed als content gebruiken voor op je portfolio website.

5 tips om jezelf als professional “In de spotlights” te zetten

Tip 1
Zorg voor goede, duidelijke en relevante foto’s van je projecten. Gebruik daarbij ook relevante zoektermen in de bestandsnamen en alt-tekst.

Tip 2
Probeer al tijdens of direct na een afgeronde klus je werk te omschrijven/vastleggen en gebruik bij het omschrijven van je werk ook relevante zoektermen.

Tip 3
Vraag om reviews of testimonials van tevreden opdrachtgevers en plaats deze op je website. Dit kan helpen bij het overtuigen van potentiële klanten.

Tip 4
Wees consistent in de manier waarop je jouw werk fotografeert en presenteert. Ook in het gebruik van zoektermen en de manier van schrijven weer consitent.

Tip 5
Probeer je gemaakte content op verschillende manieren en op verschillende platformen meerdere keren te gebruiken.

Jouw mooiste werk online presenteren?

Wij begeleiden je stap voor stap naar de ideale portfolio website.

Ook een eigen portfolio website?

Stuur een berichtje