Tip

Een portfolio maken. Waar moet ik beginnen?

Iedereen moet uiteraard ergens beginnen, vanuit jouw passie en werk zul je door projecten en ervaring jezelf en je werk steeds verder ontwikkelen. Begin eigenlijk al direct of in ieder geval zo vroeg mogelijk met het vastleggen van je gemaakte werk en projecten. Hierdoor zul je langzaam al een portfolio opbouwen.


Een portfolio maken. Waar moet ik beginnen?

Een portfolio maken doe je niet even zomaar. Je kunt dan ook beter zeggen ik ga een portfolio opbouwen. Iedereen moet uiteraard ergens beginnen, vanuit jouw passie en werk zul je door projecten en ervaring een portfolio opbouwen. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je consequent al jouw gemaakte werk ergens omschrijft en in een gekozen format vastlegt. Hiervoor is een portfolio website de ideale plek. Vanuit jouw eigen portfolio website kun je jouw mooiste werk ook naar andere platformen en social media kanalen delen.

Herkenbaarheid en stijl

Wat belangrijk is voor het maken van een aansprekend en goed portfolio is dat je je gemaakte werk steeds op dezelfde manier in dezelfde stijl probeert vast te leggen. Hierdoor zul je herkenbaarheid gaan creëren en ook een eigen stijl ontwikkelen.

Jouw mooiste werk online zetten

Met 15+ jaar ervaring helpen wij je stapsgewijs naar jouw perfecte portfolio website.

Hi, hulp nodig bij het maken van je eigen portfolio website?

Stuur een berichtje